ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

سرلشکر باقری: آماده صادرات عمده تجهیزات دفاعی و نظامی هستیم| نظم جهانی در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است

  • کد خبر: ۱۶۶۸۰۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۰
سرلشکر باقری: آماده صادرات عمده تجهیزات دفاعی و نظامی هستیم| نظم جهانی در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است
رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه نظم جهانی در حال تغییر و در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است، گفت: نیرو‌های مسلح ایران آمادگی کامل برای توسعه سطح روابط در حوزه‌های مختلف اعم از صادرات عمده تجهیزات دفاعی و نظامی و همچنین ابعاد آموزشی، رزمایش و انتقال عملی تجربه به دست آمده را دارند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری با حضور در جمع مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با اشاره به بیانات کم‌نظیر مقام معظم رهبری در دیدار اخیر با کارکنان وزارت خارجه، اظهار داشت: فرمایشات معظم‌له را می‌توان به عنوان نقشه راه سیاست خارجی کشور تعبیر کرد و در این مسیر با توجه به تغییر نظم جدید جهانی، محافل دانشگاهی و سیاست خارجی بیش از پیش باید به این موضوع حساسیت و توجه داشته باشند و با یک آینده پژوهی عالمانه، مسیر آینده سیاست خارجی کشور را به درستی تدوین و ترسیم کنند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح با تأکید بر اینکه تغییرات فراوانی در غرب آسیا در حال شکل‌گیری است، گفت: نظم جهانی در حال تغییر و در جهت تضعیف دشمنان انقلاب اسلامی است و این موضوع نیازمند در دست گرفتن ابتکار عمل و بهره‌گیری مناسب از فرصت‌هاست که بتوانیم سیاست‌های مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران را بهتر از گذشته دنبال و پیش ببریم.

وی توسعه روابط با کشور‌های منطقه و همسایه که سیاست درست دولت فعلی نیز است را مورد تأکید قرار داد و افزود: به یاری خداوند متعال و فرماندهی فرمانده معظم کل قوا، نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران براساس راهبرد‌ها و سیاست‌های بومی و هر آنچه که برای دفاع کارآمد و پایدار از کشور ضرورت دارد با تمام توان وظرفیت در برابر هرگونه تهدیدات آماده هستند.

سرلشکر باقری خاطرنشان کرد: دستگاه سیاست خارجی در معرفی و به اشتراک گذاشتن توان دفاعی و نظامی به کشور‌های دوست می‌تواند نقش بزرگ و مهمی را ایفا کند.

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح خطاب به سفیران ایران در کشور‌های مختلف، گفت: معرفی و به‌اشتراک گذاشتن توان دفاعی و نظامی جمهوری اسلامی می‌تواند روابط دفاعی کشور را توسعه دهد و موجب تقویت بازدارندگی شود و نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل برای توسعه سطح روابط در حوزه‌های مختلف اعم از صادرات عمده تجهیزات دفاعی و نظامی و همچنین ابعاد آموزشی، رزمایش و انتقال عملی تجربه به دست آمده را دارند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->